Τα προϊόντα μας

Το γάλα για παιδιά
άνω του ενός έτους παρασκευάζεται
με τη φυσική αξία του κατσικίσιου
γάλακτος και έχει λεπτή γεύση

Με βάση τη φυσική ποιότητα του κατσικίσιου γάλακτος, το Capricare® 3 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία και τα θρεπτικά συστατικά για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών των παιδιών μικρής ηλικίας άνω των 12 μηνών στα πλαίσια μιας μικτής και ισορροπημένης διατροφής. Το ρόφημα γάλακτος Capricare® 3 είναι πηγή ασβεστίου, φωσφόρου και βιταμίνης D, που είναι απαραίτητα για την υγιή ανάπτυξη των οστών. Ακόμη είναι πηγή σιδήρου που συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή ανάπτυξη των παιδιών μικρής ηλικίας.

feeding contentment

Διατροφικά μελετημένο

Το ρόφημα γάλακτος Capricare® 3 έχει λεπτή γεύση. Είναι διατροφικά κατάλληλο για παιδιά μικρής ηλικίας άνω των 12 μηνών.

natural goodness

Φυσική ποιότητα

Το ρόφημα γάλακτος Capricare® 3 είναι λιγότερο επεξεργασμένο χάρη στον τρόπο παραγωγής του και στη φυσική ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τού πλήρους κατσικίσιου γάλακτος.

clinically evaluated

Εμπειρία και γνώση

Τα βρεφικά γάλατα Capricare® είναι το αποτέλεσμα έρευνας που υπερβαίνει τα 20 χρόνια στη διατροφή των βρεφών και παιδιών με κατσικίσιο γάλα.

world leader

Παγκόσμιος ηγέτης

Τα βρεφικά γάλατα Capricare® παρασκευάζονται από την Dairy Goat Co-operative, τον πρωτοπόρο και κορυφαίο παραγωγό παγκοσμίως, διατροφικών προϊόντων για βρέφη με βάση το κατσικίσιο γάλα για πάνω από 30 χρόνια και με παρουσία σε 30 χώρες.

Διατροφικές πληροφορίες

*Η μέση ανάλυση βασίζεται στη σωστή αναλογία ανασύστασης της σκόνης: 4,3 g σκόνη σε κάθε 30 mL νερού. 12,9 g σκόνη σε κάθε 100 mL έτοιμου γάλακτος
**Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ανά 100 mL έτοιμου γάλακτος (βάσει των ΠΠA της EFSA 2013 για 12-36 μήνες)

Συστατικά

Παστεριωμένο πλήρες κατσικίσιο γάλα, λακτόζη (από γάλα), μίγμα φυτικών ελαίων (ηλιέλαιο πλούσιο σε ολεϊκό οξύ, έλαιο canola, ηλιέλαιο, αντιοξειδωτικά (λεκιθίνη από ηλιέλαιο, μίγμα τοκοφερολών)), παστεριωμένο κατσικίσιο γάλα σε σκόνη, ιχθυέλαιο σε σκόνη (πηγή DHA), μέταλλα και ιχνοστοιχεία (όξινο φωσφορικό ασβέστιο, κιτρικό νάτριο, κιτρικό ασβέστιο, υδροξείδιο του ασβεστίου, χλωριούχο κάλιο, θειικός σίδηρος, θειικός ψευδάργυρος, θειικός χαλκός, θειικό μαγγάνιο, ιωδιούχο κάλιο, σεληνιώδες νάτριο), έλαιο από Mortierella alpina σε σκόνη (πηγή AA), χλωριούχος χολίνη, L-τυροσίνη, L-τρυπτοφάνη, L-κυστίνη, βιταμίνες (οξική dl-α-τοκοφερόλη, L-ασκορβικό οξύ, νικοτιναμίδιο, χοληκαλσιφερόλη, οξική ρετινόλη, D-παντοθενικό ασβέστιο, κυανοκοβαλαμίνη, φυτομεναδιόνη, υδροχλωρική θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, υδροχλωρική πυριδοξίνη, φολικό οξύ, D-βιοτίνη), L-ισολευκίνη, ταυρίνη, L-καρνιτίνη.

Το προϊόν περιέχει: κατσικίσιο γάλα σε ποσοστό 38% επί ξηρού.

Σημαντικό: Το ρόφημα γάλακτος Capricare® 3 προορίζεται για παιδιά ηλικίας άνω των 12 μηνών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως μέρος μιας μικτής και ισορροπημένης διατροφής.

Προετοιμασία

Αποστείρωση

Να πλένετε πάντα τα χέρια σας πριν ετοιμάσετε το γεύμα του παιδί σας. Να αποστειρώνετε όλα τα σκεύη σε εγκεκριμένο αποστειρωτήρα ή με βρασμό για 10 λεπτά. Βράστε φρέσκο νερό και αφήστε το να κρυώσει, έως ότου γίνει χλιαρό (περίπου 40°C). Προσθέστε τη σωστή ποσότητα χλιαρού νερού σε ένα αποστειρωμένο κύπελλο.

Measure

Μέτρηση

Χρησιμοποιώντας τη μεζούρα Capricare®, γεμίστε απαλά με σκόνη και αφαιρέστε τη σκόνη που περισσεύει. Μην πιέζετε τη σκόνη στη μεζούρα. Προσθέστε τη σωστή ποσότητα σκόνης στο βρασμένο χλιαρό νερό.

Ετοιμασία

Επανατοποθετήστε το κάλυμμα στο κύπελλο. Ανακινήστε αμέσως καλά μέχρι να διαλυθεί πλήρως η σκόνη.

Δοκιμή

Ελέγξτε τη θερμοκρασία του έτοιμου γάλακτος ρίχνοντας μερικές σταγόνες στην εσωτερική πλευρά του καρπού σας. Το γάλα θα πρέπει να είναι χλιαρό.

Να ετοιμάζετε τo γεύμα λίγο
πριν το τάϊσμα του παιδίού σας.

Ενδεικτικός πίνακας δοσολογίας

210 ml

Βρασμένο χλιαρό νερό

+

7 Σέσουλες

σκόνης

=

1

καθημερινή
τροφή