Τα προϊόντα μας

Το γάλα 2ης βρεφικής
ηλικίας παρέχει στα μωρά
τα θρεπτικά συστατικά που
χρειάζονται για να αναπτυχθούν
και να ζήσουν καλά

Με βάση τη φυσική ποιότητα του κατσικίσιου γάλακτος, το Capricare® 2 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία και τα θρεπτικά συστατικά που συμπληρώνουν τη μικτή και ισορροπημένη διατροφή των βρεφών ηλικίας άνω των 6 μηνών. Το Capricare® 2 είναι πηγή DHA που συμβάλλει στην ομαλή ανάπτυξη των οφθαλμών των βρεφών ηλικίας έως 12 μηνών (τα οφέλη προκύπτουν με ημερήσια πρόσληψη 100 mg DHA).

feeding contentment

Διατροφικά μελετημένο

Το γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας Capricare® 2 έχει λεπτή γεύση. είναι σχεδιασμένο για την διατροφή βρεφών μετά τον 6ο μήνα κατά τον απογαλακτισμό τους, σε συνδυασμό με άλλες τροφές.

natural goodness

Φυσική ποιότητα

Το γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας Capricare® 2 είναι λιγότερο επεξεργασμένο χάρη στον τρόπο παραγωγής του και στη φυσική ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τού πλήρους κατσικίσιου γάλακτος.

clinically evaluated

Κλινικά αξιολογημένο

Τα βρεφικά γάλατα Capricare® είναι το αποτέλεσμα έρευνας που υπερβαίνει τα 20 χρόνια στη διατροφή των βρεφών με κατσικίσιο γάλα. Η έρευνα περιλαμβάνει και μεγάλο αριθμό κλινικών μελετών.

world leader

Παγκόσμιος ηγέτης

Τα βρεφικά γάλατα Capricare® παρασκευάζονται από την Dairy Goat Co-operative, τον πρωτοπόρο και κορυφαίο παραγωγό παγκοσμίως, διατροφικών προϊόντων για βρέφη με βάση το κατσικίσιο γάλα για πάνω από 30 χρόνια και με παρουσία σε 30 χώρες.

Διατροφικές πληροφορίες

*Η μέση ανάλυση βασίζεται στη σωστή αναλογία ανασύστασης της σκόνης: 4,3 g σκόνη για κάθε 30 mL νερού. 12,9 g σκόνη για κάθε 100 mL έτοιμου γάλακτος

Συστατικά

Παστεριωμένο πλήρες κατσικίσιο γάλα, λακτόζη (από γάλα), μίγμα φυτικών ελαίων (ηλιέλαιο πλούσιο σε ολεϊκό οξύ, έλαιο canola, ηλιέλαιο, αντιοξειδωτικά (λεκιθίνη από ηλιέλαιο, μίγμα τοκοφερολών)), παστεριωμένο κατσικίσιο γάλα σε σκόνη, ιχθυέλαιο σε σκόνη (πηγή DHA), έλαιο από Mortierella alpina σε σκόνη (πηγή AA), μέταλλα και ιχνοστοιχεία (κιτρικό νάτριο, όξινο φωσφορικό ασβέστιο, κιτρικό ασβέστιο, υδροξείδιο του ασβεστίου, χλωριούχο κάλιο, θειικός σίδηρος, θειικός ψευδάργυρος, θειικός χαλκός, θειικό μαγγάνιο, ιωδιούχο κάλιο, σεληνιώδες νάτριο), χλωριούχος χολίνη, L-τυροσίνη, L-τρυπτοφάνη, L-κυστίνη, βιταμίνες (οξική dl-α-τοκοφερόλη, L-ασκορβικό οξύ, νικοτιναμίδιο, χοληκαλσιφερόλη, οξική ρετινόλη, D-παντοθενικό ασβέστιο, κυανοκοβαλαμίνη, φυτομεναδιόνη, υδροχλωρική θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, υδροχλωρική πυριδοξίνη, φολικό οξύ, D-βιοτίνη), L-ισολευκίνη, ταυρίνη, L-καρνιτίνη.

Το προϊόν περιέχει: κατσικίσιο γάλα σε ποσοστό 38% επί ξηρού.

Σημαντικό: Το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη τροφή για το μωρό σας. Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε βρεφικό γάλα, συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας. Το Capricare® 2 είναι γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας για υγιή βρέφη από τον 6ο μήνα και μετά. Προορίζεται για την περίοδο του απογαλακτισμού στα πλαίσια μιας μεικτής διατροφής. Δεν μπορεί να αποτελέσει υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος κατά τους πρώτους 6 μήνες της ζωής. Η απόφαση για την εισαγωγή συμπληρωματικών τροφών, ιδιαίτερα πριν τους 6 μήνες, θα πρέπει να λαμβάνεται μετά από συμβουλή του παιδιάτρου με βάση τις ειδικές ανάγκες του κάθε βρέφους για αύξηση και ανάπτυξη.

Προετοιμασία
Sterilize

Αποστείρωση

Να πλένετε πάντα τα χέρια σας πριν ετοιμάσετε το γεύμα του μωρού σας. Να αποστειρώνετε όλα τα σκεύη σε εγκεκριμένο αποστειρωτήρα ή με βρασμό για 10 λεπτά. Βράστε φρέσκο νερό και αφήστε το να κρυώσει, έως ότου γίνει χλιαρό (περίπου 40°C). Προσθέστε τη σωστή ποσότητα χλιαρού νερού σε ένα αποστειρωμένο μπιμπερό.

Measure

Μέτρηση

Χρησιμοποιώντας τη μεζούρα Capricare®, γεμίστε απαλά με σκόνη και αφαιρέστε τη σκόνη που περισσεύει. Μην πιέζετε τη σκόνη στη μεζούρα. Προσθέστε τη σωστή ποσότητα σκόνης στο βρασμένο χλιαρό νερό.

Prepare

Ετοιμασία

Κλείστε το μπιμπερό. Ανακινήστε αμέσως καλά μέχρι να διαλυθεί πλήρως η σκόνη.

test

Δοκιμή

Ελέγξτε τη θερμοκρασία του έτοιμου γάλακτος ρίχνοντας μερικές σταγόνες στην εσωτερική πλευρά του καρπού σας. Το γάλα θα πρέπει να είναι χλιαρό.

Να ετοιμάζετε τo γεύμα λίγο
πριν το τάϊσμα του μωρού σας.

Ενδεικτικός πίνακας δοσολογίας

210 ml

Βρασμένο χλιαρό νερό

+

7 Μεζούρες

σκόνης

=

1

μπουκάλι