Τα προϊόντα μας

Βρεφικό γάλα
Capricare®

παρασκευασμένο από
κατσικίσιο γάλα

Με βάση τη φυσική ποιότητα του κατσικίσιου γάλακτος, το Capricare® 1 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία και τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την πλήρη διατροφή ενός υγιούς βρέφους από την γέννησή του και μέχρι τον 6ο μήνα, όταν δεν είναι δυνατός ή επαρκής ο μητρικός θηλασμός.

ΛΗΨΗ ΚΑΡΤΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Διατροφικά μελετημένο

Το γάλα για βρέφη Capricare® 1 έχει λεπτή γεύση. Είναι θρεπτικά πλήρες και καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες των βρεφών από τη γέννησή τους και μέχρι τον 6ο μήνα.

Φυσική ποιότητα

Το γάλα για βρεφικό Capricare® 1 είναι λιγότερο επεξεργασμένο χάρη στον τρόπο παραγωγής του και στη φυσική ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τού πλήρους κατσικίσιου γάλακτος.

Κλινικά αξιολογημένο

Τα βρεφικά γάλατα Capricare® είναι το αποτέλεσμα έρευνας που υπερβαίνει τα 20 χρόνια στη διατροφή των βρεφών με κατσικίσιο γάλα. Η έρευνα περιλαμβάνει και μεγάλο αριθμό κλινικών μελετών.

Παγκόσμιος ηγέτης

Τα βρεφικά γάλατα Capricare® παρασκευάζονται από την Dairy Goat Co-operative, τον πρωτοπόρο και κορυφαίο παραγωγό παγκοσμίως, διατροφικών προϊόντων για βρέφη με βάση το κατσικίσιο γάλα για πάνω από 30 χρόνια και με παρουσία σε 30 χώρες.

Διατροφικές πληροφορίες

*Η μέση ανάλυση βασίζεται στη σωστή αναλογία ανασύστασης της σκόνης: 4,3 g σκόνη για κάθε 30 mL νερού. 12,9 g σκόνη για κάθε 100 mL έτοιμου γάλακτος

Συστατικά

Παστεριωμένο πλήρες κατσικίσιο γάλα, λακτόζη (από γάλα), μίγμα φυτικών ελαίων (ηλιέλαιο πλούσιο σε ολεϊκό οξύ, έλαιο canola, ηλιέλαιο, αντιοξειδωτικά (λεκιθίνη από ηλιέλαιο, μίγμα τοκοφερολών)), παστεριωμένο κατσικίσιο γάλα σε σκόνη, ιχθυέλαιο σε σκόνη (πηγή DHA), έλαιο από Mortierella alpina σε σκόνη (πηγή AA), μέταλλα και ιχνοστοιχεία (κιτρικό νάτριο, κιτρικό ασβέστιο, υδροξείδιο του ασβεστίου, χλωριούχο κάλιο, θειικός σίδηρος, θειικός ψευδάργυρος, θειικός χαλκός, θειικό μαγγάνιο, ιωδιούχο κάλιο, σεληνιώδες νάτριο), χλωριούχος χολίνη, L-τυροσίνη, L-τρυπτοφάνη, L-κυστίνη, βιταμίνες (οξική dl-α-τοκοφερόλη, L-ασκορβικό οξύ, νικοτιναμίδιο, χοληκαλσιφερόλη, οξική ρετινόλη, D-παντοθενικό ασβέστιο, κυανοκοβαλαμίνη, φυτομεναδιόνη, υδροχλωρική θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, υδροχλωρική πυριδοξίνη, φολικό οξύ, D-βιοτίνη), L-ισολευκίνη, ταυρίνη, L-καρνιτίνη.

το προϊόν περιέχει: κατσικίσιο γάλα σε ποσοστό 38% επί ξηρού.

Σημαντικό: Το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη τροφή για το βρέφος και θα πρέπει να αποτελεί τη μοναδική πηγή διατροφής κατά τους πρώτους 6 μήνες της ζωής.
Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε βρεφικό γάλα, συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας.

Προετοιμασία

Αποστείρωση

Να πλένετε πάντα τα χέρια σας πριν ετοιμάσετε το γεύμα του μωρού σας. Να αποστειρώνετε όλα τα σκεύη σε εγκεκριμένο αποστειρωτήρα ή με βρασμό για 10 λεπτά. Βράστε φρέσκο νερό και αφήστε το να κρυώσει, έως ότου γίνει χλιαρό (περίπου 40°C). Προσθέστε τη σωστή ποσότητα χλιαρού νερού σε ένα αποστειρωμένο μπιμπερό.

Μέτρηση

Χρησιμοποιώντας τη μεζούρα Capricare®, γεμίστε απαλά με σκόνη και αφαιρέστε τη σκόνη που περισσεύει. Μην πιέζετε τη σκόνη στη μεζούρα. Προσθέστε τη σωστή ποσότητα σκόνης στο βρασμένο χλιαρό νερό.

Ετοιμασία

Κλείστε το μπιμπερό. Ανακινήστε αμέσως καλά μέχρι να διαλυθεί πλήρως η σκόνη.

Δοκιμή

Ελέγξτε τη θερμοκρασία του έτοιμου γάλακτος ρίχνοντας μερικές σταγόνες στην εσωτερική πλευρά του καρπού σας. Το γάλα θα πρέπει να είναι χλιαρό.

Να ετοιμάζετε τo γεύμα λίγο
πριν το τάϊσμα του μωρού σας.

Ενδεικτικός πίνακας δοσολογίας