Γιατί Capricare®

Υπάρχουν 3 πολύ καλοί λόγοι για να επιλέξετε το Capricare® για το μωρό σας

why capricare

1
Φιλικό με το στομάχι
Το Capricare® είναι μαλακό για τα μικρά στομαχάκια. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει διαφορετική πρωτεϊνική σύνθεση από το αγελαδινό γάλα, γεγονός που το κάνει να συμπεριφέρεται διαφορετικά στις κοιλίτσες. Κατά την πέψη, τα μαλακά τυροπήγματα του κατσικίσιου γάλακτος διαλύονται πιο εύκολα και αυτό κάνει το στομάχι του μωρού ευτυχισμένο.

2
Βασίζεται σε πλήρες γάλα
Σε αντίθεση με τις περισσότερες βρεφικές φόρμουλες, το Capricare® παρασκευάζεται από πλήρες γάλα. Αυτό σημαίνει ότι διατηρείται η φυσική αξία του λίπους του γάλακτος, που είναι ένα από τα βασικά θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν και στο μητρικό γάλα. Μπορείτε να αισθάνεστε ήσυχοι – το Capricare® είναι πιο φυσικά θρεπτικό.

3
Φιλικό με τη φύση
Το κατσικίσιο γάλα είναι επίσης φυσικά εμπλουτισμένο με πρεβιοτικά – οκτώ φορές παραπάνω από το αγελαδινό γάλα!
Σημείωση: Το βρεφικό γάλα κατσικίσιου γάλακτος δεν είναι κατάλληλη τροφή για βρέφη με διαγνωσμένη αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος. Συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας σας.

Το θαύμα του κατσικίσιου γάλακτος

Γνωρίζετε ότι το κατσικίσιο γάλα είναι μία από τις παλαιότερες πηγές διατροφής για τον άνθρωπο; Χρησιμοποιείται εδώ και 10.000 χρόνια!

Στην αρχαία Αίγυπτο, οι αίγες έπαιξαν σημαντικό ρόλο λόγω της ικανότητάς τους να παρέχουν γάλα υψηλής ποιότητας. Σήμερα τα οφέλη από το κατσικίσιο γάλα ανακαλύπτονται εκ νέου και η κατανάλωση κατσικίσιου γάλακτος στις αναπτυγμένες χώρες αυξάνεται και αναπτύσσονται νέες χρήσεις για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης.

why capricare

why capricare

Πιο απλή επεξεργασία

Η επεξεργασία μας είναι ελάχιστη. Δεν υπάρχει υπερεπεξεργασία, κάτι που σημαίνει ότι προστατεύουμε τα φυσικά θρεπτικά συστατικά όπως τα νουκλεοτίδια και τα φωσφολιπίδια που υπάρχουν στο πλήρες γάλα.
Επιπλέον, προσθέτουμε μόνο τα συστατικά που χρειάζεται το μωρό σας (δεν προσθέτουμε ποτέ συστατικά, όπως το φοινικέλαιο, η σακχαρόζη ή η μαλτοδεξτρίνη), διατηρώντας τα προϊόντα μας όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φυσική τους πηγή.

Καθιστούμε επίσης την επεξεργασία απλούστερη έχοντας την ιδιοκτησία όλων των κτηνοτροφικών μονάδων, καθώς και των ειδικών εγκαταστάσεων. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε πλήρη και αποκλειστικό έλεγχο σε κάθε στάδιο παραγωγής του προϊόντος μας, από τη φάρμα μέχρι το ράφι.

Υποστηρίζεται από κλινική έρευνα

Clinically Evaluated

Τα βρεφικά γάλατα Capricare® έχουν αναπτυχθεί μετά από περισσότερα από 20 χρόνια έρευνας και πολλαπλών κλινικών δοκιμών. Μπορείτε να αισθάνεστε ήσυχοι γιατί είναι αποδεδειγμένα ασφαλή και αποτελεσματικά, με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το μωρό σας για να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται σε κάθε στάδιο.

Η DGC άλλαξε την ευρωπαϊκή νομοθεσία για τη βρεφική διατροφή και δημιούργησε μια νέα αγορά από το 2013
Μετά από αίτηση της Dairy-Goat Co-operative NZ προς την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), η Αρχή εξέδωσε θετική γνώμη σχετικά με τη χρήση πρωτεΐνης γάλακτος από κατσικίσιο γάλα ως πηγής πρωτεΐνης για την παραγωγή βρεφικών παρασκευασμάτων.

Η απόφαση βασίστηκε στις κλινικές μελέτες και στα επιστημονικά στοιχεία που παρείχε η DGC. Μετά την τροποποίηση της προηγούμενης κοινοτικής οδηγίας με τη νέα 2013/46 /ΕU, τα βρεφικά γάλατα με βάση το κατσικίσιο γάλα μπορούν να διατεθούν στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα το Capricare κυκλοφόρησε στις αρχές του 2016.

Η DGC είναι ο δημιουργός του νέου τμήματος στην αγορά βρεφικής διατροφής στην Ευρώπη, της βρεφικής διατροφής με βάση το κατσικίσιο γάλα (2013).