Η επεξεργασία μας
Ρίξτε μια ματιά στην απαλή επεξεργασία μας και μάθετε τι μας κάνει διαφορετικούς
Παρασκευάζεται με πλήρες κατσικίσιο γάλα
Το λίπος γάλακτος είναι ένα από τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στο μητρικό γάλα. Σε αντίθεση με τις περισσότερες βρεφικές φόρμουλες, το Capricare® παρασκευάζεται από πλήρες γάλα. Αυτό παρέχει στα βρεφικά γάλατα Capricare® μια φυσική πηγή λίπους γάλακτος και μεμβράνης λιποσφαιρίων γάλακτος (MFGM). Η μεμβράνη MFGM περιέχει βιοδραστικά λιπίδια (φωσφολιπίδια, σφιγγολιπίδια και χοληστερόλη) και πρωτεΐνες ειδικές για τη μεμβράνη. Η έρευνα έχει δείξει ότι αυτά παρέχουν φυσιολογικά οφέλη για τα αναπτυσσόμενα βρέφη.1
100%
Λίπος γάλακτος
Μητρικό γάλα
45%
Λίπος γάλακτος
Capricare®
100%
Λίπος γάλακτος
Άλλες Γενικές Φόρμουλες
Απαλή επεξεργασία
Τα βρεφικά γάλατα Capricare® παρασκευάζονται με χρήση πλήρους γάλακτος. Αυτό σημαίνει ότι υποβάλλονται σε πιο ήπια επεξεργασία, με λιγότερα βήματα θερμικής επεξεργασίας. Αυτό προστατεύει τις πρωτεΐνες, περιορίζοντας τη γλυκοζυλίωσή τους.
Η γλυκοζυλίωση πρωτεϊνών τροποποιεί τη δομή των πρωτεϊνών, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την ευπεπτότητά τους καθώς και να οδηγήσει στο σχηματισμό τελικών προϊόντων προχωρημένης γλυκοζυλίωσης (AGEs). Η κατανάλωση AGEs από τρόφιμα έχει συνδεθεί με φλεγμονή, οξειδωτικό στρες και αντίσταση στην ινσουλίνη.2,3
Μόνο απαραίτητα συστατικά
Το Capricare® χρησιμοποιεί τη φυσική αξία του πλήρους κατσικίσιου γάλακτος και προσθέτει μόνο αυτά που είναι απαραίτητα.
Λόγω των μοναδικών ιδιοτήτων του, το κατσικίσιο γάλα περιέχει φυσικά ένα προφίλ αμινοξέων πλησιέστερο στο μητρικό γάλα καθώς και βιοενεργά συστατικά, όπως νουκλεοτίδια και πολυαμίνες. Με αυτά τα φυσικά θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν ήδη στο κατσικίσιο γάλα, το Capricare® είναι μια πιο φυσική φόρμουλα που εξακολουθεί να έχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα βρέφη για να αναπτυχθούν.
• Χωρίς φοινικέλαιο – Το Capricare® περιέχει λίπος γάλακτος, μια φυσική πηγή β-παλμιτικού οξέος
• Χωρίς πρόσθετο ορό γάλακτος – Το προφίλ φυσικών αμινοξέων του κατσικίσιου γάλακτος σημαίνει ότι δε χρειάζεται να προστεθεί ορός γάλακτος
βιβλιογραφικές αναφορές:
1 Gallier S, et al. Whole Goat Milk as a Source of Fat and Milk Fat Globule Membrane in Infant Formula. Nutrients. 2020;12(11):34-86.
2 Zenker HE, et al. Lysine blockage of milk proteins in infant formula impairs overall protein digestibility and peptide release. Food Funct. 2020; 11:358-369.
3 Prosser CG, et al. Nε-carboxymethyllysine in nutritional milk formulas for infants. Food Chem. 2019; 274:886-890.